back button
Dealer LOGO spacer LOGO DAIKIN
   
banner-daikin1 banner-daikin2 banner-daikin3 banner-daikin4
 
SPREMENITE SVOJ DOM
V OBMOČJE POPOLNEGA UDOBJA

 
 
 
   
   

O PARTNERJU
VIMP

 
 

Podjetje VIMP SERVIS, Matjaž Jeršin s.p. posluje od leta 2006. V letih delovanja smo si ustvarili sloves zaupanja vrednega in zanesljivega ponudnika na trgu. Zadovoljstvo strank je naš uspeh, zato se trudimo, da z vsakim projektom upravičimo zaupanje. Naš cilj je strankam zagotavljati strokovno podporo in visoko kakovostne izdelke. Ponosni smo, da se številne stranke vračajo k nam ter da dobro ime našega dela prenesejo med svoje znance. Učinkoviti smo pri iskanju rešitev, izvedbi in medsebojnem sodelovanju. Skrbno in vestno opravljamo svoje delo.

Vse skozi se trudimo nadgrajevati znanja. Z izobraževanjem in izpopolnjevanjem skrbimo, da je strokovnost vedno na najvišjem nivoju. Partnerski odnos gradimo na spoštovanju, zaupanju, osebnem pristopu in razumevanju. Samoiniciativno rešujemo izzive in si pomagamo. Pridobljeni certifikati so potrditev naših prizadevanj ter obsežnega vlaganja v znanje in nadgrajevanje naših storitev.

Z nami lahko na enem mestu pridete do strokovne montaže, servisa, vzdrževanja in izvedbe strojnih in elektroinštalacij, nakupa klimatske naprave, toplotne črpalke, centralnega ali lokalnega rekuperacijskega prezračevanja hiš ali poslovnih prostorov.

Lokacije podjetja:

VIMP SERVIS, Matjaž Jeršin s.p.
Smolenja vas 71a, 8000 Novo mesto
GSM: 041 981 886

Elektronski naslov: vimp@siol.net

 

VAS ZANIMA ŠE VEČ?
POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
O DAIKIN   
O partnerju 
Potrebujete?     
 
Ohranite stik